دسته: علوم انسانی
بازدید: 7 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 29 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 17
مبانی نظری روش یادگیری در حد تسلط
قیمت فایل فقط 19,000 تومان
مبانی نظری روش یادگیری در حد تسلط
توضیحات: فصل دوم مقاله کارشناسی ارشد و دکترا (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)
همراه با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو مقاله
توضیحات نظری کامل در مورد متغیر
پیشینه داخلی و خارجی در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه
رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب
منبع : انگلیسی و فارسی دارد (به شیوه APA)
نوع فایل: WORD و قابل ویرایش با فرمت doc
قسمتی از متن مبانی نظری و پیشینه
این روش ابتدا در مدل یادگیری جان كارول (1963) ارائه شده و بعدها به وسیله بلوم (1968) گسترش یافت. نرخی زیربنایی روش یادگیری در حد تسلط این است كه اگر شرایط مناسب آموزش مزاحم شوند و زمان كافی در نظر گرفته شود، هم یا تقریباً هم یادگیرندگان می توانند هم یا تقریباً هم مدل سازی آموزش یك درس بیاموزند، یعنی برآنها تسلط یابند (بلد)، 1982، ترجمه سین، 1363 با گاسكی ویگلش، 1968.
بر اساس این نظریه، یادگیری آموزشگاهی مبتنی بر زمان است . یعنی هر چیز زمان یادگیری بیشتر باشد مقدار یادگیری نیز بیشتر خواهد بود:
مفهوم تسلط:
منظور از تسلط مقدار یادگیری واقعی یادگیرانه است. بنابراین، تسلط هم به بازده مطلوب یادگیری و هم به سطح قابل قبولی از عملكرد كه حاكی از توفیق در یادگیری باشد اشاره میكند. معنی این سخن آن است كه یادگیری یا بر یك بازده یادگیری تسلط مییابد در تسلط یابی شكست میخورد. یعنی در ریشه . بر حد تسلط در جای ممكن وجود ندارد.
مراحل روش یادگیری در حد تسلط:
1- تعیین هدفهای آموزشی: مهم هدفهای آموزشی خود را در قالب هدفهای دقیق رفتاری تهیه می نماید.
2- تعیین رفتار ورودی و سنجش آغازین: معلم با تحلیل هدف ها: اطلاعات و مهارتهای پیش نیاز ضرورت برای یادگیری آن را به صورت رفتارهای ورودی مینویسد بر تهیه سنجش آغازین یا ارزشیابی آغازین میپردازد.
3- تعیین حد تسلط: ارزشیابی تكوینی و تراكمی در روش یادگیری در حد تسلط بر نوعی ملاك یا معیار عملكرد نیاز دارند كه نشان دهد یادگیرندگان در یادگیری هدفهای آموزشی به حد تسلط رسیدهاند یا نه.
بلاك (1972) برای تعیین ملاك عملكرد در رسیدن به حد تسلط كمتر است كه این ملاك باید دارای ویژگیسازیی باشد:
الف- مبتنی/ همان تصمیم و ارزشی انتخاب هدفهای آموزشی باشد.
ب – معلم بتواند آن را از لحاظ منطقی یا تجربی ؟ ملاكها ترجیح دهد.
پ- وقتی زمان كافی در اختیار یادگیری قرار دارد قابل دستیابی باشد.
اندرسون و بلاك (1977) برای آزمونهای تكوینی 85 تا 90 درصد عملكرد درست و برای آزمونهای تراكمی نمره الف ( 17 از 20) را به عنوان ملاك پیشنهاد دادهاند.
4- تعیین واحدهای یادگیری: معلم محتوای درس را به یاداشتن ده از فصلها یا بخشها به واحدهای یادگیری عملكرد اهداف تعدادی هدف آموزشی هستند تقسیم می كند.
5- اجرای آموزش یادگیری گروهی: معلم واحدهای یادگیری را با داشتن دما از روشها و فنون مختلف به كل افراد كلاس آموزش میدهد.
6- اجرای ارزشیابی تكوینی و آموزش اصلاحی: در هر واحد یادگیری پس از آموزش گروهی ارزشیابی تكوینی اول اجرا میشود، پس دانشآموزان كه به ملاك تسلط نرسیدهاند آموزش اصلاحی می بینند مجرد ارزشیابی تكوینی دوم اجرا میشود.
7- اجرای ارزشیابی تراكمی و نمره گذاری: معلم بعد از پیاده كردن كامل طرح آموزشی با استفاده از یك آزمون پاسخ نهایی مجموعه یادگیریهای دانشآموزان را ارزشیابی میكند تأمین كند چند نفر بر حد تسلط و نمره قبولی رسیده و چند نفر در تسلط یابی شكست خورده و مردود شوند و تجربه نظر در آنها میپردازد.
قیمت فایل فقط 19,000 تومان
برچسب ها : مبانی نظری روش یادگیری در حد تسلط , مبانی نظری وپیشینه تحقیق روش یادگیری در حد تسلط , روش یادگیری در حد تسلط , مبانی نظری روش یادگیری در حد تسلط , پیشینه نظری روش یادگیری در حد تسلط , یادگیری در حد تسلط
:: برچسبها:
مبانی نظری روش یادگیری در حد تسلط , مبانی نظری وپیشینه تحقیق روش یادگیری در حد تسلط , روش یادگیری در حد تسلط , مبانی نظری روش یادگیری در حد تسلط , پیشینه نظری روش یادگیری در حد تسلط , یادگیری در حد تسلط , مبانی نظری و پیشینه تحقیق , مبانی نظری , پیشینه تحقیق , پیشینه تحقیق و مبانی نظری , دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق , دانلود مبانی نظری , دانلود پیشینه تحقیق , دانلود پیشینه تحقیق و مبانی نظری , ,